Διαμονή

Asteras Hotel

Το Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ, βρίσκεται  στο κέντρο της Λάρισας διαθέτει 63 δωμάτια, εκ των οποίων 19 μονόκλινα και 44 δίκλινα και ανήκει στην κατηγορία των Τριών Αστέρων.

Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2000 και τα δωμάτια του είναι πρόσφατα ανακαινισμένα, με μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια τα οποία διαθέτουν πλήρη ηχομόνωση, θέρμανση και κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, νέα επίπλωση ειδικά σχεδιασμένη για το ξενοδοχείο, μοντέρνα φωτιστικά, υποδοχή για modem στο τηλέφωνο, στεγνωτήρα για τα μαλλιά όπως επίσης και θυρίδες ασφάλειας για προσωπικά αντικείμενα. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ δωματίων καπνιστών και μη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗ RECEPTION (24h)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ CHECK-OUT

Το check-out πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12:00. Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα για παραμονή μέχρι τις 18:00 η χρέωση είναι επιπλέον 50% της ημερήσιας χρέωσης. Μετά τις 18:00 η χρέωση είναι ημερήσια. Υπηρεσία γρήγορης αναχώρησης είναι επίσης διαθέσιμη στην online εφαρμογή του ξενοδοχείου

Check out time is 12pm. If you require a later check out time please advise reception. You will be charged an extra 50% of the daily charge of the room if you will if you stay until 18:00. After 18:00 you will be charged the full price of the room. Express check – out service is also available through our online application.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ - PARKING

Ώρες λειτουργίας: 7 π.μ. – 1 μ.μ. Για τη χρήση πρέπει να αφήνετε το κλειδί στη Reception ή στους παρκαδόρους.

Hours of operation: 7 am to 1 am Please always leave your car keys at the Reception desk.

Επικοινωνήστε μαζί μας

2410 / 534 772 - 5

Μετάβαση στο περιεχόμενο